Pages

Monday, August 8, 2011

Apek,skandal,dan tunangnya



Hari tu kecoh pasal Khairul Fahmy Che Mat (KFCM) putus tunang.Memang takde effect kat aku pun mahupun masa depan aku.Tapi dia ni mampu la kan menjadi bualan ramai sebab kecekapan ketika beraksi di padang.Muda lagi mamat ni actually tapi dah buat keputusan tuk bertunang,tapi orang kata kalau ada jodoh tak ke mana.Tapi kesian pulak tengok tunang dia si Elia tu atau terkenal dengan blognya iatu Jejari Runcing.


Antara photo dai blog Elia.

Katanya si apek ni tidak sehaluan lagi,kata si Elia ni pulak tidak tahu menahu pasal berita ini.Hemmm,yang aku tahu semua ni tersebar banyak di dada-dada akhbar mengalahkan cerita Jaafar Onn bercinta dengan Rosnah Mat Aris.


ni antara wall post yang diluahkan si Elia di Facebook -



katanya gambar di bawah ni gambar skandal dia???Entahla ye,yang tahu hanya tuhan dengan apek ni je.



not bad jugak gambar skandal dia ni.biasa la orang da popular,ada nama sikit,mesti nak cari spare part lain kan.Normal rasanya manusia kalau macam ni rupa.Tapi apa-apa pun layan video clip yang ada Apek sebagai salah seorang pelakon.



No comments:

Post a Comment